Care sunt termenii caracteristici?

In jos

Care sunt termenii caracteristici?

Mesaj  Admin la data de Dum Ian 17, 2010 11:28 pm

* Hub - unul dintre "serverele" la care se pot conecta utilizatorii. Totusi, nu i se spune server deoarece nu el detine fisierele, directionand doar conversatiile si cautarile de fisiere. Transferurile au loc direct intre clienti si nu pot fi influentate de hub.
* Operator - persoana care supravegheaza demersului hub-ului (daca ce se discuta pe chat e relevant, daca utilizatorii partajeaza ce trebuie, etc.). Ei pot interzice accesul altor useri la hub, temporar sau permanent, precum si alte masuri speciale;
* Share - fiecare utilizator trebuie sa puna la dispozitia altora (sa "shareze") o anumita cantitate de fisiere pentru a putea accesa un hub. Limita minima difera in functie de hub. Fisierele puse spre partajare trebuie sa se supuna si anumitor reguli, pentru evitarea distribuirii de fisiere inutile.
* Slot-uri - fiecare transfer intre 2 utilizatori ocupa un slot de upload. Deci de la un utilizator cu 5 sloturi pot lua maximum 5 alti utilizatori simultan. Multe hub-uri necesita ca cei conectati la hub sa aiba un anumit numar minimum de sloturi deschise, pentru a se asigura ca ei vor si uploada altora, nu numai downloada.
* Download queue - lista tuturor downloadurilor care doriti sa aiba loc.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 131
Data de inscriere : 17/01/2010

Vezi profilul utilizatorului http://strong-hub.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum