Cum trebuie sa configurez clientul ales?

In jos

Cum trebuie sa configurez clientul ales?

Mesaj  Admin la data de Dum Ian 17, 2010 11:32 pm

Dupa instalarea/dezarhivarea programului si rularea acestuia, prima fereastra care va apare va fi cea de setari. Setarile principale trebuie completate astfel:

In categoria General:

* Nick - numele de utilizator, cu codul tarii, al judetului si ISP-ul (furnizorul de internet) intre paranteze patrate, ca prefix (ex.: [RO][CT][RDS]Gheorghe, [RO][B][Astral]Vasile, [RO][CJ][RoEdu]Laszlo etc.). Daca nu este introdus corect, veti fi dat automat afara pe hub;
* Connection Type - tipul de conexiune la internet pe care o aveti;
* Connection Settings - daca impartiti conexiunea la internet (cu acelasi IP extern) printr-o retea locala, in spatele unui server sau router, bifati optiunea Firewall (passive, last resort). Daca nu, bifati Direct Connect, introduceti-va IP-ul de internet (daca nu-l stiti, il puteti afla la www.whatismyip.com si un Port pe care sa functioneze DC-ul (orice numar intre 1024 si 65000). Nota: in modul pasiv nu veti putea descarca decat de la utilizatori in modul activ. Daca doriti sa-i puteti accesa pe toti (cam de 3 ori mai multi), cititi sectiunea "ACTIV" din acest ghid, pentru a incerca sa activati modul activ.

In categoria Downloads:

* Default downloads directory - directorul in care doriti sa fie salvate downloadurile complete (ex.: C:\Downloads\);
* Unfinished downloads directory - directorul temporar pentru fisierele care nu au fost inca descarcate complet (ex.: C:\Temp\Downloads\);
* Public Hubs list - adresa uneia sau mai multor liste de hub-uri (separati-le cu Wink in Configure Public Hub Lists (ex.: http://dchublist.com/hublist.xml.bz2).

In categoria Sharing:

* Add folder - indicati un director care doriti sa fie shareat, adica din care altii vor putea sa ia fisiere. Repetati procedura pana ati adaugat toate directoarele dorite. Fiecare hub are o limita minima de share, deci cu cat shareati mai mult, cu atat veti putea intra pe hub-uri mai mari. Totusi, nu shareati fisiere instalate (ex.: Windows, Program Files), incomplete (ex.: downloadurile Kazaa temporare), ilegale (ex.: pornografie cu minori), virusate, false (ex.: fisiere stricate sau cu nume false), pentru ca veti fi dat afara de pe hub;
* Upload slots - numarul maximum de transferuri simultane catre alti utilizatori (uploaduri). Nu puteti sa puneti doar unul deoarece pe majoritatea hub-urilor bune sunt necesare minimum 3, iar daca doriti sa intrati pe mai multe hub-uri simultan, trebuie sa adaugati cate 2-3 sloturi in plus (ex.: cu 5 sloturi va veti putea conecta pe 2 hub-uris simultan).

In categoria Appearance, bifati toate optiunile.
In categoria Advanced, la Rollback introduceti numarul 50000. Este puternic recomandat sa bifati urmatoarele optiuni:

* Auto-away on minimize;
* Automatically follow redirects;
* Automatically search for alternative download locations;
* Use default search strings in auto search when no string is specified;
* Popup private messages;
* Keep duplicate files in your file list;
* Install URL handler on startup;
* Automatically disconnect users who leave the hub;
* Show progress bars for transfers;
* Automatically refresh share list every hour;
* Don't send the away message to bots;
* Tab completion of nicks in chat;
* Enable safe and compressed transfers;
* Accept custom user commands from hub;
* Automatically match queue for auto search hits.

Ultimul pas care ramane este alegerea hub-urilor la care sa va conectati. La Public Hubs (CTRL+P) puteti vizualiza hub-urile din lista pe care ati indicat-o mai devreme, la Settings. Dati dubluclick pe hub-ul dorit si va veti conecta la el, daca ati facut totul bine pana aici. Puteti introduce si manual o adresa, in casuta Quick connect (CTRL+Q) (ex.: dchub.rosharing.ro:1411).
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 131
Data de inscriere : 17/01/2010

Vezi profilul utilizatorului http://strong-hub.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum