Ce alte functii avansate are DC-ul?

In jos

Ce alte functii avansate are DC-ul?

Mesaj  Admin la data de Dum Ian 17, 2010 11:41 pm

* Automated Directory Listing Search (ADLSearch) - dupa ce lista unui utilizator este luata, aceasta functie organizeaza anumite fisiere in functie de filtrele specificate de utilizator. De exemplu, daca acesta este interesat in general de imaginile de CD-uri sau DVD-uri, el va putea alege ca fisierele de tip ISO, BIN, CUE, NRG, MDS, etc. sa fie automat plasate intr-un singur director, ca sa nu piarda timp cautandu-le prin numeroasele directoare ale unei liste "aglomerate";
* Anti-fragmentation - un fisier este fragmentat daca continutul sau este distribuit pe hard-disk in mai multe locatii, nu intr-un singur sir continuu. Acest fenomen duce la scaderea vitezei de accesare a fisierelor. Daca activati Use antifragmentation method for downloads (din File - Settings - Advanced), DC-ul va crea automat la fiecare download nou un fisier gol, dar cu marimea ca cea a fisierului ce urmeaza a fi downloadat, rezervand astfel spatiul necesar intr-o singura locatie de pe hard-disk. Dezavantajul este insa ca fisierele incomplete vor ocupa de la inceputul descarcarii cat ar ocupa, fara functia de anti-fragmentare, doar la sfarsit;
* Tiger Tree Hashing (TTH) - o metoda de atribuire automata a unui indicator unic fiecarui fisier. Astfel, fisierele identice pot fi recunoscute indiferent de nume sau extensie, avand TTH-ul identic. Aceasta functie asigura ca sursele alternative pentru fiecare fisier sunt in mod sigur identice. Cand DC-ul este pornit, acesta calculeaza TTH-ul fiecarui fisier nou din share, proces care de obicei dureaza mai mult doar la prima rulare.
* Magnet Link - magnet link-urile fac legatura cu search-ul pe utilitati ce ruleaza local, cum ar fi programe de file managment sau clienti peer-to-peer in cazul nostru. Daca dati click pe un astfel de link, clientul DC va va intreba daca vreti sa porniti o cautare sau sa incepeti sa-l descarcati direct, adaugandu-l automat in Download Queue. Va puteti crea si singur un magnet link din fereastra de search, dand click pe un fisier din fereastra de cautare si selectand Copy magnet link to clipboard. Este foarte folositoare aceasta functie atunci cand recomandati cuiva sa descarce un anumit fisier, dar rezultatele sunt prea multe. Luati direct magnet link-ul si i-l dati pe chatul principal sau mesaj privat, in felul acesta economisiti timp. Deoarece magnet link-urile sunt un standard deschis pentru toate aplicatiile peer-to-peer, sunt unele tipuri de hash in unele link-uri pe care clientul nu le recunoaste. Pot fi folosite doar link-uri care contin Tiger Tree Hash (TTH).
* Segmented downloading - permite descarcarea simultana a aceluiasi fisier de la mai multe surse, marind in general viteza de download daca exista multe surse alternative, dar ocupand si un numar mai mare de sloturi, creandu-se astfel perioade mai mari de asteptare uneori pana la inceperea transferului.
* Search Spy - arata cele mai populare cuvinte cheie cautate de utilizatorii unui hub si alte statistici. Prima coloana este cuvantul / TTH-ul pe care l-au cautat. A doua coloana reprezinta numarul de cate ori a fost cautat acel cuvant cheie / TTH. Ultima coloana arata ultimul utilizator care a cautat acel cuvant / TTH. A patra este ora la care s-a efectuat ultima cautare. Statisticile se reseteaza de fiecare data cand inchideti fereastra.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 131
Data de inscriere : 17/01/2010

Vezi profilul utilizatorului http://strong-hub.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum