Mesaje date de hub

In jos

Mesaje date de hub

Mesaj  Admin la data de Dum Ian 17, 2010 11:17 pm

-"No users to download from"
Ai incercat sa descarci un fisier care nu mai este in share-ul userului de la care luai mai devreme. Ar trebui sa cauti pentru o sursa alternativa.

-"No slots available"
Userul de la care vrei sa descarci fisiere nu are sloturi deschise pentru noi descarcari. Asteapta pana este unul liber, sau roaga-l pe user pe privat sa mai puna un slot.

-"Remove all subdirectories before adding this one"
Incerci sa sheruiesti un folder care are sheruite alte foldere in el. Scoate subfolderele si poti sherui folderul principal.

-"Search spam detected from "
Cineva sau tu ati incercat sa faceti multe cautari in putine secunde.

-"Directory already shared"
Folderul care inceric sa il sheruiesti este deja in lista ta de share.

-"A file of equal or larger size already exists at the target location"
Incerci sa descarci un fisier care deja exista in folderul in care trebuie sa ajunga.Scoate fisierul care exista sau ii setezi alt folder de descarcare.

-"Could not open target file"
Tu sau DC-ul tau au incercat sa deschida sau sa modifice un fisier protejat la scriere. Motivul cel mai probabil este ca fisierul este in uz, de cele mai multe pro este un fiser de sunet. Inca o optiune ar fi aceea ca Windows Xp incearca sa faca un prewiev la un film.

-"User went offline"
Persoana de la care downloadai, cu alte cuvinte a plecat. Asteapta pana cand el se intoarce sau incearca sa gasesti alta sursa a fisierului.

-"Invalid number of slots"
Cele mai bune optiuni sunt numerele intre 1-99.

-"Press the follow redirect button to connect to address"
Hubul pe care incerci sa intri este plin, inchis sau nu ai tu destul share ca sa intri pe el.

-"Connection reset by server"
Conexiunea ta la hub a fost pierduta dintr-un motiv. Poate fi vina ta sau a hubului.

-"A file with a different size already exists in the queue"
Exista un fisier cu acelasi nume, dar de dimensiuni diferite in queue-ul tau.. De obicei este bine sa il stergeti pe cel mai mic, deoarece poate fi incomplet, sau are o calitate mai mica.

-"You are being redirected to "
Hubul pe care ai incercat sa te conectezi este plin, inchis sau are cerinte de share mai mari decat ai tu share-ul. Hubul te reconecteaza automat la alt hub care este liber si/sau la mai mult in care te incadrezi.

-"Rollback inconsistency, existing file does not match the one being downloaded"
DC++ compara unele parti ale doua fisiere partial terminate pe care incerci sa le combini, si daca ele nu se potrivesc rezulta aceasta eroare. Ori cauti pe cineva care sa aiba acelasi fisier ca si tine , ori il downloadezi din nou.

-"Unknown Address"
Ai scris gresit adresa unui hub .

-"Connection timeout"
Hubul pe care incerci sa intri nu a raspuns la cererea ta de conectare destul de rapid si clientul tau de DC++ s-a oprit din conectare. De obicei aceasta eroare este cauzata de traficul mare sau a problemelor de conexiune ale Hubului, pe scurt conexiune proasta ( la banda mica si distanta mare), ori ti-ai configurat gresit Firewallu.

-"Disconnected"
Deconectare cu motiv nespecificat.. Incearca din nou.

-"Ce este fake-share?"
Utilizand o aplicatie separata sau un client modificat se creste in mod fals suma shareului se numeste Fake Share.Sunt mai multe metode de a face fake dar mai devreme sau mai tarziu toate devin cunoscute operatorilor.

-"TTH Inconsistency"
Este o eroare generata de faptul ca fisierul din queue are o valoare diferita de fisierul alternativ gasit pentru download. Solutiile sunt doua: ori cauti un fisier cu acelasi TTH ca cel din queue, ori anulezi acel fisier din queue, si descarci noul fisier gasit.

-"All download slots taken"
Arata ca ai setat un numar limitat de sloturi de download simultan , care a fost atins. Ca sa poti downloada alt fisier trebuie fie sa astepti eliberarea unui slot de download (prin terminarea sau intreruperea unui download) fie sa cresti limita de la Settings - Download - Maximum simultaneous downloads.

-„Not enough space”
Cel mai probabil ti-ai lasat setarile implicite la DC, si downloadeaza direct pe C:\
Tu probabil ai spatiu liber pe alta partitie, pe D:\ Ca un sfat, pentru rapiditatea download-ului...folderul DC download incomplet si cel complet trebuie sa fie pe aceeasi partitie. Pentru necunoascatori sau incepatori, folderul incomplet este cel in care downloadeaza segmentele si le asambleaza. Dupa ce a fost transferat si verificat TTH la tot fisierul, acesta este mutat in folderul complet, sau la locatia unde ai dat sa iti downloadeze respectivul fisier. Daca tu ai folderul incomplet pe C:\ si folderul complet pe D:\, DC++ downloadeaza pe C:\ si dupa ce termina, transfera tot pe D:\

-„Tiger Tree Hashing”
TTH (Tiger Tree Hashing) care in putine cuvinte inseamna ‘spargerea’ unui fisier in bucati mici, acordarea unei valori univoce fiecarei bucati, apoi regruparea bucatilor si generarea valorii TTH pentru acel fisier. Utilitatea acestei functii consta in urmatoarele: desi in momentul in care cautam surse alternative, gasim fisiere ce in aparenta sunt identice ca valoare si denumire, in realitate aceste fisiere sunt diferite, astfel ca daca continuam downloadul cu un fisier care nu este identic cu fisierul aflat deja in queue, riscam coruperea acelui fisier. In schimb, daca se va continua downloadul cu un fisier care are acelasi TTH, deci aceeasi valoare hash ca si fisierul din queue, putem fi siguri 100% ca acest fisier este identic cu originalul. O alta intrebare era de ce in momentul in care cautam surse alternative, unele fisiere au valoare TTH si altele nu. Este simplu: TTH nu este prezent decat in clientii de dc++ incepand cu versiunea 0.307.

Turn On your tags!!
Dai click pe steluta galbena, la Favorite Hubs, apoi clic dreapta pe hubul care nu merge, pana la Properties si in stanga gasesti sa bifezi "Emulate DC++"
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 131
Data de inscriere : 17/01/2010

Vezi profilul utilizatorului http://strong-hub.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum